Om Dansk Hestemassørforening

Hvem er vi, og hvad står vi for?

Hvem er vi?

Dansk Hestemassørforening er et samlingspunkt for uddannede, certificerede hestemassører.

Medlemmerne følger et sæt etiske regler, samarbejder med andre faggrupper til hestens bedste, er ansvarsforsikret, og forpligter sig til kontinuerligt at videreuddanne sig.

Vi arbejder på hele tiden at forbedre vores medlemmer, igennem kurser, temadage og erfa grupper. Samt vi opfordrer dem til at søge viden og sparring hos hinanden igennem vores netværk/debatforum.

Ved at bruge et medlem af Dansk Hestemassørforening, er kunden sikret en uddannet, seriøs og kompetent behandler.
Dette forsøger vi bl.a. at sikre, ved at have høje krav til vores medlemmers grunduddannelse, samt krav til videreuddannelse.

Hestemassagen er vores grundideologi, og det er denne form foreningen udelukkende beskæftiger sig med. Hvad hvert medlem bruger derudover af metoder som fx ET, KST, laserbehandling, akupressur m.m. er udelukkende det enkelte medlems eget ansvar.

Vores formål

 

  • Danne et forum for uddannede massører.
  • Skabe erfaringsudveksling og grobund for videreuddannelse af medlemmer.
  • Styrke samarbejdet med andre faggrupper, med den enkelte hest i fokus.
  • Udbrede kendskabet til værdien af veludført massage, og vigtigheden af at bruge veluddannede og forsikrede hestemassører.
  • Styrke samarbejdet med myndigheder og forsikringsselskaber, for dermed at styrke faget hestemassage som godkendt alternativ og komplementær behandling.

Bestyrelsen

[tc-team-members teamid="108"]